Majka se probudila iz kome kada ju je posjetila kći
Foto: Facebook

– To je bio magičan, jedinstven trenutak. Svi smo plakali. Vidjeti kako su se zagrlile, taj majčinski instinkt, bilo je nevjerojatno – ispričao je suprug.

Majka troje djece koja je bila u vegetativnom stanju mjesec dana nakon teške prometne nesreće probudila se kada ju je njezino najmlađe dijete pitalo da je nahrani.

Djevojčica je, naime, majci Mariji Lauri Ferreyra (42) došla u posjet u bolnicu kada je tražila da je ona podoji. Iako je bila u komi 30 dana i liječnici joj nisu davali nikakve šanse, ona se probudila, zagrlila svoje dijete i počela je dojiti.

Majka je nesreću doživjela u argentinskom gradu San Franciscu, a tijekom pada s motocikla teško je ozlijedila glavu. Liječnici su vjerovali kako je moždano mrtva te su čak obitelji savjetovali da doniraju njezine organe, no oni je nisu htjeli isključiti s aparata.

Gepostet von Martin Delgado am Sonntag, 24. November 2019

VIDI OVO: Beba se probudila iz kome i nasmiješila tati, no čeka je teška operacija

Martin Delgado, njezin suprug, kazao je kako su te riječi bile jako teške za čuti, no i da je on vjerovao da će sve biti u redu i da će se njegova supruga probuditi, piše Daily Mail.

Petnaest dana kasnije testovi su pokazali da žena ima neurološku aktivnost, no i dalje se nije budila iz kome.

Prošloga vikenda, najmlađa kći je s ocem posjetila majku, sjedila je kraj nje i govorila da je gladna. Žena ju je povukla prema sebi i počela dojiti.

Instintos que no tienen explicación, amor puro amo😍. El momento que más esperé en este último mes amor de madre e hija sin igual. Emoción 💯%

Gepostet von Martin Delgado am Sonntag, 24. November 2019

– To je bio magičan, jedinstven trenutak. Svi smo plakali. Vidjeti kako su se zagrlile, taj majčinski instinkt, bilo je nevjerojatno – ispričao je suprug. Par inače ima troje djece u dobi od 2, 13 i 17 godina. Zbog nesreće u kojoj je 42-godišnjakinja stradala, uhićen je 23-godišnji mladić, prenosi Večernji.